Želite miran odmor na jugu Istre, blizu mora ali bez buke motora i vreve turista?

Želite potpuno opuštanje u krugu obitelji ili prijatelja u prekrasnom autentičnom ambijentu tradicionalne istarske stancije?

Želite sami spremati svježu hranu za sebe i svoje najdraže na istarskom ognjištu ili želite ispeći kruh u krušnoj peći na drva (uz našu pomoć)?

Onda ste na pravoj adresi.

U ambijentu izgubljenog vremena, uz mirise lavande ruzmarina i ljekovitog bilja južne Istre, nudimo Vam odmor kojeg ste priželjkivali ali ga do sada niste imali.

Potpuno izvorno obnovljeni ambijent tradicionalne istarske stancije, na mjestu gdje još ima tragova prve kuće koju su stari rimljani ovdje sagradili pred 3000 godina, u sklopu kojega je i crkvica Sv.Redentora. Utonula u zelenu oazu maslina, pašnjaka, i hrastovih šuma, a samo 2 km od mora (pogled na more iz gotovo svih soba), 20 km od Pule (aerodrom), 23 km od Rovinja, omogućit će vam odmor kakvog ste oduvijek sanjali.

Uz sve ovo, na raspolaganju Vam je i bazen, a okolne zaseoke ili odlazak do obližnje trgovine možete obaviti i biciklom koji Vam je na raspolaganju.

U blizini stancije raznovrsni su sportsko rekreacijski sadržaji, a u večernjim satima možete odabrati bezbroj lokacija u krugu 20 km, ili jednostavno uživati u pjesmi zrikavaca, cvrčaka i ostalim zvucima prirode.